Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, declară, după moartea lui Alexei Navalnîi, că sinistra tradiţie a gulagurilor sovietice continuă şi că acesta a fost un simbol al rezistenţei şi o voce puternică pentru libertate şi democraţie. ”Sunt convins că sacrificiul său nu a fost în zadar”, mai spune Geoană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sinistra tradiţie a gulagurilor sovietice continuă. Alexei Navalny a fost un simbol al rezistenţei şi o voce puternică pentru libertate şi democraţie. Sunt convins că sacrificiul său nu a fost în zadar”, a transmis pe Facebook secretarul general adjunct al NATO. 
 
”Gândurile mele se îndreaptă către familia lui, către soţia şi copiii lui Alexei, pe care i-am cunoscut în urmă cu câteva luni, dar şi către toţi susţinătorii lui”, mai spune Mircea Geoană. 
 

Opozantul rus Aleksei Navalnîi, inamicul numărul unu al lui Vladimir Putin, a murit vineri, potrivit autorităţilor, într-o închisoare, în Arctica, un deces care are loc cu o lună înainte de alegeri prezidenţiale care urmează să cimenteze din nou puterea lui Vladimir Putin, relatează AFP.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.