Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, afirmă că, în Camera Deputaţilor, există în dezbatere un proiect de lege care prevede suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de câţiva ani, proiect pe care îl susţine ”fără ezitare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alina Gorghiu a declarat, joi seară, la TVR Info, că ar susţine ”fără ezitare” un amendament care să prevadă suspendarea permisului de conducere pe mai mulţi ani pentru consumul de droguri înainte de a urca la volan.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
În ceea ce priveşte numărul de ani în care dreptul de a conduce pe drumurile publice ar ura a fi suspendat pentru consum de droguri, ministrul a spus că acest aspect ar trebui să reiasă din dezbaterile parlamentare. 
 
Referitor la propunerea legislativă conform căreia consumul de canabis sub o anumită cantitate să fie dezincriminat, ministrul Justiţiei a susţinut că acesta trebuie bine judecat.
 
”Fără să discut deloc în cheie politică, mă gândesc dacă e un mesaj sănătos proiectul acesta de lege acum”, a arătat Gorghiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.