Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a transmis conducerii Camerei Deputaţilor că nu poate participa la dezbaterea „Ora Guvernului”, din plenul de luni, deoarece pentru luna noiembrie are un alt program stabilit în prealabil. „Agenda pentru luna noiembrie 2023 solicită prezenţa mea la activităţi care au fost deja planificate şi confirmate, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe ale ţării”, a precizat ministrul PNL, în informarea transmisă Biroului permanent al Camerei Deputaţilor. El fusese invitat la „Ora Guvernului” de către grupul parlamentar al AUR pentru o oferi explicaţii privind riscul suspendării fondurilor europene pentru România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ca urmare a invitaţiei pe care mi-aţi trimis-o pentru a participa la dezbaterea politică „Ora Guvernului”, cu părere de rău vă informez că agenda pentru luna noiembrie 2023 solicită prezenţa mea la activităţi care au fost deja planificate şi confirmate, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe ale ţării. Vă asigur ccă apreciez oportunitatea de a schimba idei şi perspective cu onorabilii membri ai Parlamentului şi îmi exprim regretul că circumstanţele actuale mă împiedică să particip la această interacţiune. În acest sens, vă adresez rugămintea de a analiza posibilitatea reprogramării dezbaterii pentru o dată ulterioară”, precizeaza Marcel Boloş, în informarea de care a luat act, luni, conducerea Camerei Deputaţilor.

Această dezbatere din plenul de luni al Camerei Deputaţilor, de la ora 16.00, a fost solicitată de către grupu parlamentar al AUR, iar tema era „Riscul de suspendare al fondurilor europene pentru România cauzat de deficitul uriaş”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.