Ministrul Finanţelor Florin Cîţu este aşteptat să anunţe luni rezultatele controlului de la Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”IMPORTANT! Mâine, în cadrul declaraţiilor de presă săptămânale cu care deja v-aţi obişnuit, voi prezenta şi concluziile raportului departamentului Inspecţie Economică al MFP la PMB. Vă spun de pe acum că sunt probleme mari acolo!”, a anunţat Cîţu duminică pe Facebook.

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a anunţat săptămâna trecută că este definitivat controlul început în luna februarie la Primăria Capitalei, iar ”legea a fost încălcată în toate aspectele investigate de Ministerul Finanţelor”. Ministrul preciza atunci că Inspecţia Economică (IE) este în control la cinci dintre companiile municipale şi vor fi controlate toate.

Primarul general în funcţie, Gabriela Firea, a susţinut că echipa de control de la Ministrul Finanţelor nu a găsit nimic în neregulă la Primăria Capitalei şi a plecat ”cum a venit”. 

”S-au forţat 10 luni să găsească ceva, orice, şi nu au reuşit, pentru că nu aveau ce să identifice negativ”, afirma Firea, care anunţa că a pregătit deja plângeri pentru abuz în serviciu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.