MInistrul Economiei, Ştefan Oprea, a declarat vineri că Uzina Mecanică Cugir este o companie cu capital de stat care nu mai are nicio datorie, la sfârşitul lunii decembrie anul trecut fiind plătite toate datoriile. Ministrul a anunţat că Guvernul a aprobat angajarea a încă 88 de persoane în cadrul uzinei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”UM Cugir este o companie cu capital de stat care nu mai are nicio datorie. La sfârşitul lunii decembrie anul trecut au plătit toate datoriile, sunt pe profit şi sunt în plină dezvoltare”, a spus ministrul după şedinţă.

Ştefan Oprea a precizat că Memorandumul aprobat de Executiv are ca scop acela de a putea angaja încă 88 de persoane, direct productivi, pentru că au contracte foarte multe în acest moment. ”Acolo se produce muniţie calibru NATO, dar calibru mic, 5,6 - 12,7, contracte internaţionale care necesită o productivitate mai mare. Cele 88 de persoane vor putea genera o cifră de afaceri de 1.000.000 de euro pe lună în plus pentru UM Cugir. Spun acest lucru pentru că acolo unde avem management foarte bun se vede şi au şi un ambiţios program de investiţii, studii de fezabilitate deja încheiate, anul acesta încep aceste investiţii, au şi fonduri prevăzute”, a subliniat Oprea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.