Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, cererea grupului parlamentar al partidului AUR prin care solicită chemarea ministrului Finanţelor la „Ora Guvernului”, luni 22 aprilie, pentru dezbaterea politică ce are tema „Romania trăieşte pe datorie. Datoria publica a atins un prag critic care reprezintă deja borna care consfinţeşte traiul pe împrumut”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Aşadar, este imperios necesar ca ministrul Finanţelor să explice care sunt măsurile pe care le ia Guvernul în contextul în care datoria publică a trecut de pragul critic de 50% din PIB. De asemenea, ministrul finanţelor trebuie să răspundă şi la întrebarea pe ce au fost cheltuiţi toţi aceşti bani împrumutaţi, având în vedere că nu au fost făcute investiţii majore în România în ultimul an”, precizează documentul AUR, aprobat de conducerea Camerei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.