Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, va prelua interimatul la Ministerul Familiei, după demisia Gabrielei Firea , au precizat surse politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bogdan Ivan este ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, fiind numit recent, la preluarea mandatului de premier de către Marcel Ciolacu.

Luni, conducerea PSD urmează să decidă pe cine propune atât pentru funcţia de ministru al Familiei cât şi pentru funcţia de ministru al Muncii, după demisia lui Marius Budăi.

Gabriela Firea a anunţat, vineri, pe Facebook, că a decis, cu mare regret, dar hotărâtă şi cu fruntea sus, să plece din Guvernul României şi că pleacă pentru moment şi din din funcţia de Preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti, din care se suspendă o perioadă limitată.

Ea spune că este complet nevinovată dar că pleacă pentru ca premierul să poată lucra în linişte proiectele economice şi sociale bune pentru români. Firea mai arată că scopul nu era doar să plece din Guvern, ci obiectivul demolatorilor săi din multe direcţii este să nu mai intre în cursa pentru Primăria Capitalei.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.