Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, a declarat vineri, după şedinţa de Guvern, că prin noua formă de organigramă a ministerului s-au redus cu aproape 25% funcţiile de conducere iar bugetul anual pentru fondul de salarii şi cheltuielile de funcţionare nu depăşeşte 3%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Cercetării, Bogdan Ivan, a declarat în briefingul de la finalul şedinţei de Guvern că prin noua formă de organigramă a ministerului s-au redus cu aproape 25% funcţiile de conducere.

”Cel mai important lucru este că s-a creat o structură distinctă, pentru avizare. Am reuşit să aducem în faţa Executivului o formă prin care s-au creat departamente noi în materie de Securitate cibernetică, inteligenţă artificială, noi tehnologii, pentru a ţine pasul cu lumea care se află într-o schimbare din ce în ce mai rapidă.

Ministrul Ivan a menţionat că ”bugetul anual pentru fondul de salarii şi cheltuielile de funcţionare nu depăşeşte 3%, ceea ce înseamnă, pe o logică extrem de simplă, că 97% din bugetul Ministerului Cercetării este axat pe investiţii şi dezvoltare”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.