Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, face, luni, o vizită oficială în Republica Moldova, unde va discuta cu omologul său despre cooperarea în context NATO, UE şi regional, în contextul provocărilor impuse de războiul de agresiune al Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit MApN, ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, va face, luni, o vizită oficială în Republica Moldova, la invitaţia omologului de la Chişinău, Anatolie Nosatîi.

”Agenda discuţiilor cuprinde aspecte legate de stadiul cooperării bilaterale în domeniul apărării, precum şi teme de discuţie asociate cooperării în context NATO, UE şi regional, prin prisma necesităţii de asigurare a securităţii şi a provocărilor impuse de războiul de agresiune al Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei”, arată sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.