Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, afirmă că liberalii membri ai coaliţiei de guvernare „au stat pitiţi” cât timp au avut loc protestele fermierilor şi ale transportatorilor, el spunând că după ce acestea s-au încheiat cei de la PNL „înroşesc telefoanele pentru a cere coaliţie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu nu fac parte din coaliţie, dar văd că după ce s-au terminat protestele fermierilor şi transportatorilor, Partidul Naţional Liberal practic înroşesc telefoanele pentru a cere coaliţie. În momentul în care au fost acele proteste, eu nu am văzut din partea Partidului Naţional Liberal că a solicitat o coaliţie, practic cred că s-au pitit un pic de acele proteste. După ce au fost finalizate şi măsurile au fost luate – foarte bune, atât către fermieri cât şi către protestatari – au început să sune pentru coaliţie. Pe noi, Partidul Social Democrat, ne interesează, practic, guvernarea. Spun acest lucru pentru că fermierii, şi oamenii, în general, aşteaptă soluţii de la guvernanţi”, a afirmat Florin Barbu duminică seară, la Digi 24.

Ministrul Agriculturii subliniază că prioritatea PSD, în acest moment, o reprezintă „partea de guvernare”.

Barbu precizează că o coaliţie cu PNL, după alegerile din acest an, se va realiza „în funcţie de scorul electoral şi dacă avem majoritatea necesar să guvernăm, în continuare, împreună”.

Barbu exclude ideea ca PSD să susţină un alt candidat decât pe cel propriu la preşedinţia României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.