Câteva mii de persoane protestează, joi după-amiază, la Iaşi, faţă de PSD şi liderul partidului, Liviu Dragnea, înaintea mitingului regional al formaţiunii, care este programată să se desfăşoare în Piaţa Unirii, unde s-au adunat deja circa 8.000 de oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piaţa Unirii din Iaşi a fost delimitată cu garduri metalice, iar protestatarii s-au adunat pe două laturi ale pieţei. La un moment dat, unii dintre ei au încercat să rupă gardurile, dar au fost calmaţi de forţele de ordine, fără incidente.

Protestatarii scandează "PSD, ciuma roşie", "Să vă fie frică, Iaşiul se ridică", "Jandarmeria apără hoţia" şi au steaguri şi vuvuzele. De asemenea, oamenii au pancarte cu mesaje precum "Moldova nu este moşia ta", Credeai că azi nu vin? Mi-am luat concediu", "PSD - ciuma roşie, Moldova nu vă vrea" şi "Irina, meriţi mai mult".

Din piaţă, jandarmii au scos mai multe persoane care aveau foi cu mesaje anti-PSD.

Mitingul regional al PSD de la Iaşi este programat să înceapă la 17.00, iar înainte are loc un concert folcloric.

La ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Unirii se află peste 8.000 de simpatizanţi PSD.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.