Europarlamentarul PSD Mihai Tudose , şeful de campanie al formaţiunii la alegerile europarlamentare, a declarat vineri că încă nu s-a ajuns la o decizie privind comasarea alegerilor, în coaliţie. El a menţionat că PSD îşi doreşte cea mai bună cale, pe care, încă recunosc că nu au găsit-o şi a adăugat că el, personal, nu este foarte încântat cu alegeri în luna decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Tudose a declarat la Digi24 că în coaliţia nu s-a luat încă o decizie privind comasarea alegerilor.

”Să nu credeţi că şedinţele aceastea lungi de coaliţie au un singur punct pe ordinea de zi. Adică noi am vorbit două ore, astăzi, trei ore, doar despre acest subiect. Sunt o mulţime de subiecte de discutat”, a spus Tudose, precizând că un subiect este stadiul implementării construcţiei de autostrăzi, sau execuţia bugetară, câţi bani s-au colectat din impozite. ”Sunt o mulţime de probleme, nu credeţi că stăm pe un singur subiect”, a precizat europarlamentarul PSD.

”Nu toţi românii sunt înmărmuriţi să aştepte aşa ceva”, a completat social-democratul. Întrebat care este termenul limită pentru a se ajunge la o decizie pe acest subiect, Mihai Tudose a spus:

”Din păcate sau din fericire, toate aceste zbateri vor trebui să abă un final cât de rapid, fiindcă legal nu mai ai timp să le faci” a explicat Tudose, precizând că ”teoretic, în prima decadă a lunii martie ar trebui să fie gata”.

”PSD îşi doreşte cea mai bună cale, pe care, încă recunosc că nu am găsit-o, la nivel de coaliţie”, a afirmat Mihai Tudose, arătând că se referă la un calendar complet pentru alegeri, în care să se ţină cont şi de ce doreşte lumea, şi de ce e mai bine ţării şi din punct de vedere financiar, şi din punct de vedere al procesului educativ”.

”Eu, personal, vă spun că nu sunt foarte încântat cu alegeri în luna decembrie, fiindcă, ştiţi, în decembrie e prostul obicei la noi în România să fie frig, sau să ningă, nu este o vreme care să îmbie la prezenţa la vot”, a mai spus Tudose.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.