Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Bucureşti şi echipa AUR Bucureşti au plantat 200 de platani, sub genericul „Când Ciucu şi Nicuşor se ceartă, Enache plantează”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AUR anunţă că Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Bucureşti, alături de echipa AUR Bucureşti, a luat iniţiativa de a interveni în lipsa acţiunii din partea autorităţilor locale.

După o lungă aşteptare pentru îndeplinirea promisiunilor făcute de primarul Nicuşor Dan în ceea ce priveşte îmbunătăţirea mediului în zona prelungirii Ghencea, sub genericul „Când Ciucu şi Nicuşor se ceartă, Enache plantează”, au fost plantaţi 200 de platani, precizează formaţiunea.

”După patru ani de aşteptare în care Nicuşor Dan nu a reuşit să-şi îndeplinească promisiunile privind plantarea de noi copaci şi crearea de păduri urbane în prelungirea Ghencea – timp în care nu a fost nici măcar un singur copac plantat în această zonă – astăzi am decis să acţionăm şi să-i arătăm cum se fac lucrurile. Împreună cu colegii din AUR Bucureşti, am plantat aproximativ 200 de platani în zona prelungirii Ghencea, o zonă sufocată de trafic şi poluare generată de maşinile care stau într-un şantier de aproape 10 ani. Chiar dacă a pierdut bătălia cu proiectele mari, sperăm că Nicuşor Dan va lăsa certurile cu primarii de sector legate de toaletarea şi îngrijirea copacilor şi va urma exemplul nostru. Dacă nu am văzut din partea sa o poziţionare şi acţiuni concrete în acest domeniu, i-am demonstrat astăzi că lucrurile se pot realiza doar atunci când există voinţă. Solicităm să ne urmeze exemplul şi să-şi respecte promisiunile făcute locuitorilor din prelungirea Ghencea”, a afirmat Mihai Enache, preşedintele AUR Bucureşti.

”Eforturile depuse de Mihai Enache şi echipa sa în plantarea a aproximativ 200 de platani în zona prelungirii Ghencea arată că soluţiile locale pot fi găsite şi implementate, chiar şi în ciuda inacţiunii autorităţilor”, mai transmite AUR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.