Purtătorul de cuvânt al Guvernului Mihai Constantin a anunţat că premierul Marcel Ciolacu a decis trimiterea Corpului de control al prim-ministrului să facă verificări la Poşta Română, deoarece există acolo o situaţie de conflict de muncă şi şeful Executivului doreşte să vadă dacă a fost respectat cadrul legal de acţiune, atât de partea patronală, cât şi de cealaltă parte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Da, din câte ştiu, premierul Marcel Ciolacu a dat dispoziţie Corpului său de control să deschidă o investigaţie la Poşta Română”, a afirmat Miha Constantin, întrebat la finalul şedinţei de Guvern de joi dacă a trimis prim-ministrul Corpul de control al premierului la Poşta Română.

Purtătorul de cuvânt al Executivului a mai spus că „există acolo o situaţie să spunem de conflict de muncă, după cum se ştie în spaţiul public, şi se doreşte a se vedea dacă părţile şi-au respectat cadrul legal de acţiune şi de parte patronală şi de partea cealaltă”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.