Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunţat joi că a fost aprobată suma de 4,2 milioane lei cu titlu de despăgubire pentru exproprierile privind proiectul de „Modernizare a Infrastructurii feroviare din portul Constanţa”, fiind vorba despre o suprafaţă totală de circa 67.000 metri pătraţi şi de un număr total de 141 de imobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a anunţat că a fost aprobată suma de 4,2 milioane lei cu titlu de despăgubire pentru exproprierile care mai sunt necesare pentru a dezvolta proiectul de „Modernizare a Infrastructurii feroviare din portul Constanţa”.
 

El a precizat că este vorba despre o suprafaţă totală de circa 67.000 metri pătraţi şi de un număr total de 141 de imobile.
 

”Modernizarea infrastructurii feroviare din Portul Constanţa este o lucrare de utilitate publică de interes naţional cuprinsă în Master Planul General de Transport al României din anul 2016 şi în Master Planul Portului Constanţa din acelaşi an 2016. Finanţarea obiectivului de investiţii de utilitate publică se asigură de la bugetul alocat Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pentru anul 2023, în cadrul Mecanismului pentru Interconectarea Europei”, a precizat Constantin. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.