Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat, după depunerea candidaturii sale pentru un nou mandat, că are nevoie de sprijinul ieşenilor pentru ca PNL să câştige atât Primăria, cât şi Consiliul Judeţean, promiţând: “vom face din acest oraş şi judeţ ceea ce n-a fost niciodată“. Ministrul Mediului, Costel Alexe, a intrat în cursa pentru şefia CJ Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Edilul Mihai Chirica, intrat în acest an în PNL, şi-a înscris candidatura la Biroul Electoral Municipal pentru un al doilea mandat de primar, în timp ce liderul liberalilor ieşeni Costel Alexe şi-a depus candidatura la Biroul Electoral Judeţean pentru şefia Consiliului Judeţean.

Mihai Chirica a declarat că Iaşiul este oraşul care merită să aibă în frunte “oamenii care să-l reprezinte cu adevărat, să-l transforme şi să-i ridice prestigiul la cotele pe care le-a avut în istoria sa atât de frumoasă“.

“Acest lucru nu se poate face decât într-o echipă, o echipă care crede în acest obiectiv. Costel Alexe este partenerul meu în bătălia pentru Primăria Iaşi şi pentru preşedinţia CJ. Ce mi-am propus? Să-mi respect cetăţenii, să respect legile ţării şi să-i respect pe toţi cei care mă vor vota sau nu. Voi fi primarul tuturor în continuare (...). Iaşiul a avut cel mai înalt ritm de creştere economică dintre toate oraşele reşedinţă de judeţ şi care a redevenit polul de dezvoltare al regiunii de nord-est. Acest oraş nu este al primarului, ci doar este reprezentat prin primar. Este al cetăţenilor săi“, a declarat Mihai Chirica.

El a afirmat că are nevoie de o echipă şi le-a cerut sprijinul ieşenilor pentru ca PNL să câştige nu doar Primăria, ci şi Consiliul Judeţean.

“Am nevoie de o echipă, vreau o echipă de consilieri locali şi judeţeni de la PNL. Vreau să avem un dialog direct la Guvern, iar pentru asta am nevoie de această echipă. Nu ştiu cum voi reuşi să vă conving, dar nu o faceţi pentru mine, faceţi-o pentru binele acestui oraş şi judeţ. Ajutaţi-mă să am şi preşedintele CJ şi vă promit că vom face din acest municipiu şi judeţ ceea ce n-a fost niciodată“, a declarat Mihai Chirica.

La rândul său, ministrul Mediului, Costel Alexe, candidat la şefia CJ Iaşi, a spus că a venit timpul Iaşiului şi că “prea mult timp a trecut în care s-au accentuat decalajele între estul şi vestul ţării“.

“Timpul nu mai are răbdare, iar ieşenii şi-au pierdut încrederea şi speranţa în ultimii ani pentru că au tot susţinut şi au tot votat oameni care au promis şi au uitat să mai şi facă. Noi în doar câteva luni nu doar că am deblocat proiecte, ci avem şi rezultate concrete. Avem o echipă de consilieri locali şi judeţeni de bună calitate, oameni oneşti şi de bună-credinţă. Vom duce proiectele de dezvoltare ale Iaşiului mai departe, fie că vorbim de şoseaua de centură, autostrada A8, autostrada Paşcani spre Ploieşti, modernizarea aeroportului, spitalul regional“, a afirmat liderul PNL Iaşi, Costel Alexe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.