Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirmă că Traian Berbeceanu, care a depus, vineri, jurământul în funcţia de prefect al Capitalei, este ”omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit”. ”Încrederea mea în Traian nu mai este un secret pentru nimeni”, a transmis Vela.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit…astfel aş putea să-l descriu pe Traian Berbeceanu, de azi noul prefect al Capitalei.  Încrederea mea în Traian nu mai este un secret pentru nimeni, numirea lui în funcţia de Şef de Cabinet fiind una dintre primele măsuri pe care le-am luat după ce am preluat mandatul de ministru al Afacerilor Interne. Şi de atunci mi-a dovedit constant că am făcut o alegere foarte bună”, a scris, vineri, pe Facebook, Marcel Vela.

Acesta s-a arătat convins că, şi în noua funcţie, Berbeceanu ”va dovedi că este un om serios, hotărât, integru şi, mai ales, capabil să ia cele mai bune decizii, atunci când trebuie, pentru protejarea bucureştenilor”.

”De astăzi, ne despărţim birourile, dar rămânem mereu aproape! Mult succes, Camarade”, i-a transmis Vela lui Berbeceanu.

Noul prefect al Capitalei a depus, vineri, jurământul, într-o ceremonie organizată în aer liber, la care a participat ministrul Marcel Vela şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.