Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, în şedinţa de Guvern, că vor adopta o decizie majoră în lupta contra traficului de droguri prin suplimentarea schemei de personal a secţiei de antidrog, din cadrul DIICOT, cu 25 de posturi. ”Suntem decişi să acţionam mult mai eficient împotriva reţelelor de traficanţi! Şi am văzut zilele trecute semne că se poate: anchetatorii români au mers pe urma unei astfel de reţele până în Ucraina şi au destructurat-o”, a precizat premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Venim astăzi şi cu o decizie majoră în lupta contra traficului de droguri! Suplimentăm schema de personal a secţiei de antidrog, din cadrul DIICOT, cu 25 de posturi. În prezent sunt doar 16 oameni care se ocupă la nivel central de droguri, este evident că erau copleşiţi de realitate”, a spus premierul Ciolacu.

Şeful Executivului a precizat că a participat mai devreme la reuniunea CSAT în care au discutat tocmai acest fenomen.

”Suntem decişi să acţionăm mult mai eficient împotriva reţelelor de traficanţi! Şi am văzut zilele trecute semne că se poate: anchetatorii români au mers pe urma unei astfel de reţele până în Ucraina şi au destructurat-o”, a precizat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.