Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri, în cadrul conferinţei de alegeri a Organizaţiei PSD Brăila, că nici Marian Neacşu nu se duce la ANRE, nici Tudose la Energie, el precizând că pe Mihai Tudose îl vrea în Guvernul României, cât se poate de repede.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a spus că vrea să transmită un mesaj pentru colegii din mass-media. ”Să ştiţi că nici Marian Neacşu nu se duce la ANRE, nici Tudose la Energie, ca să închidem şi aceste breaking-news-uri false”.

”Da, pe Mihai Tudose îl vreau în Guvernul României, cât se poate de repede. Mihai Tudose are experienţa necesară de a face parte din Guvernul României, în orice funcţie”, a mai spus liderul PSD.

”Se apropie alegerile, vor fi patru rânduri de alegeri în acelaşi an şi întotdeauna intervine manipularea şi de această dată eu cred că ne-am învăţat foarte bine lecţia. Da, cred că vom câştiga toate rândurile de alegeri, pentru că suntem singura formaţiune politică coerentă, cu un program, cu specialişti şi cu soluţii”, le-a mai transmis Marcel Ciolacu social-democraţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.