Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu l-a asigurat vineri pe Regele Charles al III-lea, în cadrul discuţiei private de la Palatul Cotroceni, de dorinţa noastră de a ne conserva tradiţiile şi de a ne proteja diversitatea naturală şi culturală de care atât domnia sa, cât şi noi suntem atât de mândri. ”România are multe de oferit întregii lumi şi, cu ambasadori precum Majestatea Sa Regele Charles al 3-lea, putem cu atât mai mult să ne facem mai bine cunoscuţi prin bogăţiile care fac din ţara noastră un colţ deosebit al Europei, a mai spus Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”O prietenie inestimabilă care ne onorează şi ne inspiră! O prietenie pe care mereu o reafirmă, prin vizitele sale în România, Majestatea Sa Regele Charles al III-lea! În cadrul discuţiei private, l-am asigurat pe monarhul britanic de dorinţa noastră de a ne conserva tradiţiile şi de a ne proteja diversitatea naturală şi culturală de care atât domnia sa, cât şi noi suntem atât de mândri”, a transmis preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu.

El a arătat că ”ambiţia noastră este de a consolida şi dezvolta relaţiile cu Marea Britanie cu care ne unesc atât de multe lucruri, deschizând astfel calea către extinderea Parteneriatului Strategic”.

”România are multe de oferit întregii lumi şi, cu ambasadori precum Majestatea Sa Regele Charles al 3-lea, putem cu atât mai mult să ne facem mai bine cunoscuţi prin bogăţiile care fac din ţara noastră un colţ deosebit al Europei”, a precizat Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.