Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că preşedinta Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) Nicoleta-Mioara Cîrciumaru trebuie să îşi formeze echipa cu care va lucra, iar conducerea de la Vamă trebuie să fie schimbată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu am nicio problemă cu actuala preşedintă a ANAF, dar cred că a venit momentul, în România, după 32 de ani, ca un preşedinte al ANAF, după ce l-a numit prim-ministrul, să vină să îşi facă echipă. Cunosc toate numele propuse de către preşedinta ANAF, vă spun foarte clar nu am cunoscut nicio persoană, nu e nicio recomandare politică. La fel în ceea ce priveşte Vama. Toată conducerea să fie schimbată”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi la Europa FM.

Prim-ministrul PSD a mai spus că viitorul şef de la Vamă trebuie să propună o echipă întreagă cu care să lucreze.

„Politicul nu mai are voie să intervină în aceste domenii. Doamna preşedinte a ANAF va veni cu toate propunerile”, a conchis Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.