Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, după învestirea Guvernului Orban, că ”PNL a ajuns la guvernare prin trădări şi manevre politice urâte, NU prin alegeri”. ”Toate aceste înţelegeri pe sub masă le vor exploda în faţă”, crede Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL a ajuns azi la guvernare prin trădări şi manevre politice urâte, NU prin alegeri! Ce au semănat azi, vor culege anul viitor. Toate aceste înţelegeri pe sub masă le vor exploda în faţa! Pentru că aşa-zişii aliaţi de azi vor deveni în scurt timp cei mai crunţi duşmani. Iar din fruntea unui guvern minoritar, Orban va fi mai preocupat să îşi negocieze în continuu păstrarea scaunului, decât să facă ceva concret pentru români!”, a scris, marţi, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta susine că ”PSD a rămas consecvent şi nu a girat acest guvern”.

”Suntem în opoziţie şi asta vom face de acum înainte. Ludovic Orban şi-a trecut guvernul cumpărând parlamentari la bucată. A fost «emoţionant» să îi văd pe liberali cum îi aplaudă azi pe aceiaşi câţiva trădărori dispuşi oricând să îşi tranzacţioneze voturile pentru avantaje personale. Oamenii îi văd şi îi vor judeca în alegeri!!!”, a mai scris Ciolacu.

Parlamentul a învestit, marţi, Guvernul Orban, cu 240 de voturi ”pentru”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.