Liderul PSD Marcel Ciolacu afirmă luni că a ales ca de 1 Mai, de Ziua Muncii să fie alături de cei pentru care această zi este una obişnuită de muncă şi a mulţumit medicilor şi asistentelor de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş” pentru că sunt ca în fiecare zi la datorie, aşa cum au făcut-o şi în perioada pandemiei când au fost în prima linie a luptei cu virusul. Să nu uităm că ziua de astăzi este dedicată celor care muncesc din greu şi celor care ţin cu adevărat această ţară pe umeri! Onoare muncii!, spune Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am ales ca de 1 Mai- Ziua Muncii să fiu alături de cei pentru care această zi este una obişnuită de muncă. Le-am mulţumit medicilor şi asistentelor de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş” pentru că sunt ca în fiecare zi la datorie, aşa cum au făcut-o şi în perioada pandemiei când au fost în prima linie a luptei cu virusul. Şi mă bucur că am putut să fac asta împreună cu profesorul Adrian Streinu-Cercel”, scrie liderul PSD pe Facebook.

”La fel, trebuie să le mulţumim poliţiştilor, pompierilor şi tuturor celor care astăzi muncesc pentru ca noi, restul românilor, să ne putem bucura de familie şi prieteni”, precizează Marcel Ciolacu.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

El continuă: ”Să nu uităm că ziua de astăzi este dedicată celor care muncesc din greu şi celor care ţin cu adevărat această ţară pe umeri! Onoare muncii!”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.