Premierul Marcel Ciolacu a declarat la Iaşi că după 32 de ani, bănăţeanul Sorin Grindeanu a reuşit să deblocheze autostrada Moldovei, adăugând că de-a lungul timpului noi singuri ”am dezvoltat inechitabil România”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă în cadrul Conferinţei Judeţene PSD Iaşi că se lucrează la autostrada Moldovei A7 (Ploieşti-Paşcani) şi că Iaşiul va fi primul municipiu care va fi legat de două autostrăzi, respectiv A7 şi A8 (autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş).
 
”După 32 de ani, bănăţean aşa cum e, Sorin Grindeanu (ministrul Transporturilor – n.r.) a reuşit să deblocheze autostrada Moldovei. Se face autostrada Moldovei. Municipiul Iaşi va fi primul municipiu care va avea legătură şi ieşire la două autostrăzi. În municipiul Iaşi s-a terminat aeroportul. În municipiul iaşi, după 15 ani s-a semnat şi pe 19 aprilie am înţeles de la constructor o să bage buldozerul pentru primul spital regional din România. Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le spunem oamenilor. Nu mai putem să le transmitem negativ, nu mai putem încontinuu ca singuri că ne distrugem minunea de ţară pe care o avem”, a afirmat Marcel Ciolacu.
 
Premierul a precizat că noi ne-am făcut priorităţile şi tot noi ”am dezvoltat inechitabil România”, dar că este datoria statului să intervină şi să echilibreze lucrurile.
 
”Ne-au plecat prea mult copiii din ţară, în special din zona Moldovei. Avem peste cinci milioane de români în diaspora. De ce? Pentru că nu am avut infrastructură. Pentru că nu avem servicii publice cum ni le dorim cu toţii”, a adăugat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.