Premierul Marcel Ciolacu a precizat că există o comunicare bună în interiorul coaliţiei, cât şi între el şi liderul PNL Nicolae Ciucă, însă „în spaţiul public încă se comunică haotic”. Preşedintele PSD a adăugat că în mod categoric coaliţia va rezista şi în perioada alegerilor de anul viitor

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îmi pare rău că nu am găsit până acum în interiorul coaliţiei, nu neapărat între mine şi domnul Ciucă, în interiorul coaliţiei o comunicare comună pentru lucrurile pe care le facem. În spaţiul public încă nu s-a reuşit acest lucru. În şedinţele coaliţiei avem. Dar în spaţiul public încă se comunică haotic”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi la Europa FM.

Întrebat dacă PSD şi PNL ajung împreună la alegeri, încă în coaliţie, Ciolacu a răspuns: „Categoric”.

„Ne-am asumat acest lucru şi eu şi domnul Ciucă şi aşa-i corect. Nu poţi. Totuşi a avut premier trei ani şi jumătate, PNL. S-au rotit. Aceeaşi greşeală a făcut-o şi PSD, deci nu am ce să comentez prea mult, dar nu au câştigat nicio alegere sau eu nu îmi aduc aminte să fi fost pe primul loc la vreo alegere”, a mai spus liderul PSD.

Atenţionat că PNL a fost primul la europarlamentare, premierul a replicat: „Foarte bine, dar ştiţi că Guvernul îl dau alegerile generale. Eu mă referem că domnul Orban şi pe timpul legislaturii”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.