Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că apreciază acţiunile autorităţilor spaniole pentru integrarea comunităţii româneşti. ”I-am mulţumit astăzi doamnei Meritxell Batet Lamaña, Preşedintele Congresului Deputaţilor din Regatul Spaniei, pentru sprijinul constant al Spaniei în ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen”, adaugă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”I-am mulţumit astăzi doamnei Meritxell Batet Lamaña, Preşedintele Congresului Deputaţilor din Regatul Spaniei, pentru sprijinul constant al Spaniei în ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen. Am salutat, de asemenea, prezenţa tot mai mare a investitorilor spanioli în România, ceea ce confirmă faptul că România a devenit o ţară extrem de atractivă pentru investiţii noi”, a arătat Marcel Ciolacu, joi seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că apreciază acţiunile autorităţilor spaniole pentru integrarea comunităţii româneşti, asigurând-o de întreg sprijinul instituţiilor din România în a identifica cele mai bune soluţii pentru românii care şi-au întemeiat familii şi cariere în Spania.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.