Preşedintele social-democraţilor Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că există o decizie, în momentul de faţă, una care nu a fost schimbată, potrivit căreia Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. El a adăugat că vor fi stabiliţi candidaţii partidului pentru alegerile locale, după cele europarlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Există o decizie în acest moment şi ea nu a fost schimbată, doamna Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. Nu am luat altă decizie. Ştim cu toţii, şi vă spun fără nicio reţinere, ministrul Gabriela Firea n-are nicio vină în cazul «azilelor groazei». Ştim cu toţii acest adevăr. Dacă va rămâne doamna Gabriela Firea sau nu, este cu totul altă discuţie care ţine în primul şi în primul rând de doamna Gabriela Firea şi de decizia domniei sale. ”, explicat Marcel Ciolacu, întrebat miercuri la Digi 24, dacă Gabriela Firea mai are susţinere din partea sa pentru a candida la Primăria Capitalei.

Premierul Ciolacu a mai precizat că PSD va decide candidaţii la locale, după alegerile europarlamentare, care vin primele în anul electoral 2024.

„Ca preşedinte de partid prioritatea mea sunt primele alegeri. Primele alegeri sunt alegerile europarlamentare. După europarlamentare, o să hotărâm împreună cu colegii mei candidaţii de la alegerile locale. Nu se va hotărî niciun candidat de preşedinte de Consiliu judeţean, de primar general, de primar de reşedinţă de judeţ, fiindcă ăsta este atributul Consiliului Politic Naţional, decât după alegerile europarlamentare, cum e şi normal”, a completat Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.