Liderul PSD a mărturisit că îşi doreşte foarte mult ca europarlamentarul Mihai Tudose să vină în Guvern, la rotativa premierilor din luna mai, iar acesta i-a transmis că şi el îşi doreşte să fac parte din Executiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am vorbit cu el dimineaţă, era la Strasbourg. Eu îmi doresc să vină în Guvern. Din ce am vorbit, îşi doreste să vină în Guvern. E un om cu experienţă, la fel ca Grindeanu. Uitaţi-vă la randamentul lui la Transporturi. Dacă găsim în coaliţie o formulă mai bună, o schimbăm, dar sunt ferm convins că avem raţiune ca oameni politici. Mai sunt cinci luni. Să aşteptăm şi vedem negocierile care cred ca vor fi scurte despre schimburile de ministere. Sunt ministere cu performanţe, exista o performanţă la MIPE, la Ministerul Justiţiei, am scăpat de MCV”, a explicat Marcel Ciolacu, întrebat luni seara la România TV dacă a mai discutat cu Mihai Tudose. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.