Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, despre majorarea pensiilor, că există o lege în vigoare prin care pensiile se indexează cu inflaţia din anul trecut şi a precizat că îşi doreşte, ca şi anul trecut, ca pensiile să se mărească diferenţiat, la unii cu 30% la unii cu 5%, la unii cu 10%, în funcţie de venit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Există o lege în vigoare pe care o cunoaşteţi, an de an, nu trebuie să o anunţe nici Boloş, nici Ciolacu, nici nimeni. E o lege în vigoare prin care pensiile se indexează cu inflaţia din anul trecut”, a spus premierul.

Marcel Ciolacu a precizat că au făcut o excepţie anul trecut pentru că am avut o inflaţie mare, raportată la inflaţia din anul anterior, 4% în comparaţie cu 13,5% şi se face media anuală.

”Nu va încălca nimeni legile din România. Îmi doresc, ca şi anul trecut, ca pensiile să se mărească diferenţiat, la unii cu 30% la unii cu 5%, la unii cu 10%, în funcţie de venit”, a mai spus premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.