Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, care s-a întâlnit, vineri, cu vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, în cadrul vizitei pe care acesta o face în România, şi a anunţat că fermierii români vor primi un nou ajutor financiar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pe baza unei formule echitabile! Acesta este unul dintre rezultatele discuţiei pe care am avut-o astăzi cu vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, domnul Frans Timmermans”, a scris, vineri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta anunţă că a mulţumit, de asemenea, ”pentru sprijinul puternic al socialiştilor europeni în ceea ce priveşte aderarea României la Schengen ”.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Mă bucur să constat că această susţinere rămâne la fel de fermă din partea familiei noastre europene. În plus, am transmis că PSD va asigura implementarea integrală a PNRR şi va continua efortul pentru sprijinirea Ucrainei şi Republicii Moldova. PSD şi-a asumat responsabilitatea guvernării pentru a oferi stabilitatea de care are nevoie România”, a mai transmis liderul PSD.

Acesta a precizat că, împreună cu Frans Timmermans, PSD va sărbători 130 de ani de social-democraţie în România.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.