Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, luni, că în această săptămână vor fi publicate în transparenţă publică, pe site-ul Guvernului, măsurile fiscale pe care urmează să îşi asume răspunderea în Legislativ. El a mai precizat că a fost o propunere în coaliţia de guvernare ca tichetele de masă să fie acordate în bani. „Nu vorbim de voucherele de vacanţă, acelea vor fi emise şi vom încerca prin Poşta Română, vedem, prin sistemul public”, a cokmpletat liderul social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„După ce ieşim cu ele în transparenţă. Cred că săptămâna aceasta vor fi ridicate pe site-ul Guvernului, în transparenţă. Apoi îşi iau avizele prin şedinţa de Guvern, apoi sunt înaintate Parlamentului. Procedura e o săptămână, două. Nu o să fie nimic ascuns. Am mai auzit că vreau să îmi facă cineva o moţiune de cenzură, dar de fapt e o şmecherie, că nimeni să nu ştie ce e acolo. Fals! Vor fi şi zile pentru amendamente”, a explicat Marcel Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă susţinută luni după participarea la deschiderea anului şcolar când îşi va asuma răspunderea în Parlament pe măsurile fiscale.

Şeful Guvernului a mai spus că a existat propunerea în coaliţie ca ca tichetele de masă să fie acordate în bani.

„Este o propunere, deoarece companiile care emit aceste tichete au ajuns totuşi la un comision destul de mare, din punctul meu de vedere, 3% la emitere, 3% la colectare, din informaţiile pe care le am eu. Dacă nu înţelegem că nu putem să avem profit excepţional şi poate şi încadrat cu 1% şi avem doi angajaţi, eu astfel de şmecherii nu le mai accept şi atunci voi lăsa alternativă. Nu vorbim de voucherele de vacanţă, acelea vor fi emise şi vom încerca prin Poşta Română, vedem, prin sistemul public”, a punctat liderul PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.