Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Şcoala de Vară a TSD, că Gabriela Firea îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap la Primăria Capitalei şi că aceasta este şi colega şi prietena sa, şi amândoi învaţă unul de la altul. El a ţinut să arate că nu a trecut cu niciun coleg o linie roşie, dimpotrivă, încearcă, alături de Gabriela Firea şi de toţi colegii, să aducă din nou climatul de camaraz, din interior PSD, lucru care pentru o perioadă scurtă de timp nu a fost un drapel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Gabriela Firea este şi colega mea, şi prietena mea. Amândoi învăţăm unul de la altul. Avem şi păreri diferite, este un lucru normal, un lucru care asigură până la urmă democraţia în interiorul partidului. Ne permitem, pentru că, câteodată, ne mai şi plictisim, să ne trimitem şi câte o săgeată, dar în limitele bunului simţ, a respectului”, a spus liderul PSD.
 
Marcel Ciolacu a precizat: ”Cu niciun coleg nu am trecut o linie roşie, dimpotrivă. Încerc, alături de Gabriela şi de toţi colegii mei, să aducem din nou climatul de camaraz, din interior PSD, lucru care pentru o perioadă scurtă de timp nu a fost un drapel. Dimpotrivă, s-a condus cu învrăjbire, cu o intenţie clară de a dezbina şi de a conduce”.
 
”Deja nu mai e un secret, Gabriela Firea îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap”, a mai spus Ciolacu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.