Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Dâmboviţa, despre deciziile din energie aşteptate în cadrul coalţiei, că vrea să fie foarte clar şi că doreşte în continuare o reglementare, dacă nu totală, parţială astfel încât să fie sustenabil atât pentru populaţie cât şi pentru economie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ceea ce priveşte energia, până la decizia finală o să fiu la fel de reţinut ca şi domnul prim-ministru. În schimb, vreau să fiu foarte clar, doresc în continuare o reglementare, dacă nu totală, parţială astfel încât să fie sustenabil atât pentru populaţie cât şi pentru economie. Cred că nu neapărat preţul mare la energie deranjează cât fluctuaţiile, astfel încât nicio companie mare nu îşi poate face un plan de afaceri pe o perioadă medie, nemaivorbind de o perioadă lungă”, a spus preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu a precizat că ”este evident că pe o perioadă determinată noi acum trebuie să luăm o decizie corectă şi să venim cu un preţ sustenabil şi previzibil”.

”După ce luăm această hotărâre vom putea construi exact bugetul de stat pe anul viitor”, a mai arătat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.