Premierul Marcel Ciolacu a transmis marţi, în ziua asumării răspunderii Guvernului, că a decis să îşi asume răspunderea în Parlament pe un pachet de măsuri care vizează stoparea risipei bugetare, lupta împotriva evaziunii şi reaşezarea sistemului fiscal pe baze echitabile. El precizează că este obligat, ca premier, să pună interesul României mai presus decât interesele unor grupuri nemulţumite că fac profituri nu de miliarde de euro, ci “doar” de sute de milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am decis să îmi asum răspunderea în Parlament pe un pachet de măsuri care vizează stoparea risipei bugetare, lupta împotriva evaziunii şi reaşezarea sistemului fiscal pe baze echitabile”, a transmis premierul pe Facebook, în ziua asumării răspunderii Guvernului pe pachetul de măsuri fiscale.

”Ca premier, sunt obligat să pun interesul României mai presus decât interesele unor grupuri nemulţumite că fac profituri nu de miliarde de euro, ci “doar” de sute de milioane de euro”, mai spune şeful Executivului.

Parlamentul se reuneşte marţi, de la ora 18.00 , în şedinţă comună pentru asumarea răspunderii Guvernul pe pachetul de măsuri fiscale, au stabilit Birourile permanente reunite. Amendamentele parlamentarilor la proiectul Executivului pot fi depuse până la ora 13.00, a mai stabilit conducerea Parlamentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.