Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, despre atacul liberalului Sighiartău, că nu există niciun risc de rupere a coaliţiei. ”În rest, urez succes colegilor mei, este opinia lor, nu stau eu să le comentez. Nici nu mă deranjează”, a mai spus preşedintele PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu există niciun risc de rupere a coaliţiei, vă răspuns dumneavoastră, nu domnului Sighiartău. În rest, urez succes colegilor mei. Sunt opiniile dânşilor, nu stau eu să le comentez. Nici nu mă deranjează”, a spus premierul Marcel Ciolacu, despre criticile aduse de liberalul Robert Sighiartău. 

”Dacă ar fi nişte argumente cu substanţă, facem o dezbatere, dar astfel de declaraţii, nu mă deranjează”, a mai spus premierul, într-o conferinţă la Ministerul Transporturilor. 

Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat marţi că preşedintele PSD Marcel Ciolacu vrea să aducă PNL într-o situaţie fără ieşire, ca până în decembrie să accepte liste comune şi că acesta vrea să ajungă preşedintele României, astfel că are nevoie de un PNL slăbit care să îl legitimeze în turul doi dacă ajunge cu George Simion.

”Noi dacă vom merge în varianta asta, e clar că PNL riscă să dispară”, a afirmat Sighiartău, precizând că el crede că până în decembrie, PNL trebuie să îl dea afară pe Ciolacu şi să refacă în ochii electoratului ceea ce a stricat când a adus PSD la guvernare.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.