Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat luni, după şedinţa conducerii PSD, suspendarea Gabrielei Firea din funcţiile din partid şi preluarea preşedinţiei interimare a PSD Bucureşti de către Paul Stănescu. Ciolacu a precizat că, din punctul lui de vedere, ca premier, Gabriela Firea nu a greşit cu absolut nimic, instituţional. ”Presupun că demisia domniei sale a venit în urma anumitor dezvăluiri de către presă”, a spus liderul PSD, el arătând că le-a spus colegilor că un lucru pe care trebuie să îl învăţe fiecare dintre ei este să aibă grijă de oamenii care apar pe lângă persoanele publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu există autosuspendare în partid de aceea s-a şi supus la vot suspendarea pe o perioadă limitată de timp şi numirea domnului Paul Stănescu în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei de Bucureşti”, a spus preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu a mai spus: ”Doamna Firea, din punctul meu de vedere, ca şi prim-ministru, nu a greşit cu absolut nimic, instituţional. Doamna Firea nu a avut nicio atribuţie în ceea ce priveşte centrele pentru persoane cu dizabilităţi. Vă repet, ca şi prim-ministru, doamna Firea nu a avut nicio atribuţie în acest domeniu”.

social-democrat a ţinut să precizeze că ”presupune că demisia domniei sale a venit în urma anumitor dezvăluiri de către presă”.

”La fel cum am spus şi în Consiliul Politic Naţional, să fie un lucru pe care să îl învăţăm fiecare dintre noi, să avem grijă de oamenii care apar pe lângă persoanele publice, cei care ne fotografiază, ne filmează, sunt binevoitori, ca pe urmă să folosească aceste conjuncturi, care câteodată nu sunt invitaţi, să îşi vadă anumite scopuri economice. Este un cost mare, dar cred că cu toţii şi eu şi colegii mei, trebuie să avem foarte mare grijă cu cei care apar din când în când în anturajul nostru”, a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.