Actriţa Manuela Hărăbor, care a fost numită miercuri consilier onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă, a declarat pentru News.ro că, prin acest titlu a primit „un fel de OK din partea Guvernului” pentru a îşi continua munca pe care o face de 20 de ani în sprijinul celor diagnosticaţi cu autism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hărăbor a explicat: „Sunt consilier onorific pe probleme de austism. Încerc să rezolv nişte probleme care au apărut la guvern în ultimele două luni”.

„Practic, eu voi continua munca pe care o fac de 20 de ani. Nu este nimic nou pentru mine. Acum am un fel de OK din partea Guvernului”, a mai spus ea.

Manuela Hărăbor a precizat că munca ei nu va fi remunerată, ci „mă voi bucura doar de sprijinul unor oameni din Guvern”.

În februarie 2018, Viorica Dăncilă a i-a catalogat, într-o emisiune televizată, drept „autişti" pe cei care „dezinformează UE, în ciuda faptului că ştiu adevărul". Prim-ministrul şi-a cerut scuze apoi pentru comparaţie, spunând că îşi declară „sprijinul ferm pentru persoanele cu dizabilităţi, indiferent de natura acestora”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.