Actriţa Manuela Hărăbor, care a fost numită miercuri consilier onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă, a declarat pentru News.ro că, prin acest titlu a primit „un fel de OK din partea Guvernului” pentru a îşi continua munca pe care o face de 20 de ani în sprijinul celor diagnosticaţi cu autism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hărăbor a explicat: „Sunt consilier onorific pe probleme de austism. Încerc să rezolv nişte probleme care au apărut la guvern în ultimele două luni”.

„Practic, eu voi continua munca pe care o fac de 20 de ani. Nu este nimic nou pentru mine. Acum am un fel de OK din partea Guvernului”, a mai spus ea.

Manuela Hărăbor a precizat că munca ei nu va fi remunerată, ci „mă voi bucura doar de sprijinul unor oameni din Guvern”.

În februarie 2018, Viorica Dăncilă a i-a catalogat, într-o emisiune televizată, drept „autişti" pe cei care „dezinformează UE, în ciuda faptului că ştiu adevărul". Prim-ministrul şi-a cerut scuze apoi pentru comparaţie, spunând că îşi declară „sprijinul ferm pentru persoanele cu dizabilităţi, indiferent de natura acestora”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.