Judecătoria Sector 5 discută, marţi, cererea de eliberare condiţionată depusă de fostul lider al PSD Liviu Dragnea. Săptămâna trecută, comisia din cadrul Penitenciarului Rahova a emis aviz favorabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dosarul 7901/302/2021 este programat la ora 10.15 la Judecătoria Sector 5. 

Liviu Dragnea cere eliberarea condiţionată şi a primit aviz favorabil din partea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Rahova. 

“Mă bucur că i s-a acordat acest aviz favorabil ceea ce înseamnă că el îndeplineşte toate condiţiile legale pentru a fi propus spre liberare condiţionată (...) Sper din tot sufletul ca decizia să fie una pozitivă şi să rămână aşa şi pe mai departe. Dacă Judecătoria Sectorului 5 va admite cererea noastră şi va dispune eliberarea probabil Parchetul va face contestaţie”, a declarat, pentru News.ro, avocatul lui LIviu Dragnea, Flavia Todosiu.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.