M10, partidul Monicăi Macovei, îi retrage sprijinul lui Ciprian Ciucu pentru candidatura la Primăria Capitalei, deoarece acesta şi-ar negocia intrarea în PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”M10 Bucureşti a decis să retragă susţinerea pentru candidatura domnului Ciprian Ciucu pentru funcţia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL în vederea unei posibile intrări în PNL, intenţie pe care a recunoscut-o public şi pe care ne-a comunicat-o”, se arată într-un comunicat al partidului condus de Monica Macovei.

M10 precizează că încurajează şi susţine candidaturile independente, dar nu poate fi de acord să susţină un membru PNL pentru nicio funcţie publică în Bucureşti sau un candidat care nu are nicio problemă să devină membru PNL.

”M10 ar fi putut înţelege ca dl. Ciucu să fie susţinut şi de alte formaţiuni politice ca independent, dar nu poate fi acord cu negocieri pentru a deveni membru PNL. M10 consideră cu tărie că îndepărtarea partidelor vechi de la putere şi înlocuirea acestora, în timp, cu partide politice noi şi curate reprezintă singura şansă de a îmbunătăţi viaţa românilor”, se mai arată în comunicat.

M10 Bucureşti va continua strângerea de semnături necesare pentru Consiliul General al Primăriei Municipiului Bucureşti.

Ciprian Ciucu, fost preşedinte al Consiliului Naţional de Integritate, îşi anunţase intenţia de a candida independent la Primăria Capitalei, el fiind susţinut de M10.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.