Premierul Ludovic Orban a anunţat că va prezenta miercuri programul pregăti pentru revigorarea economiei, iar la eveniment va participa şi preşedintele Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prezentarea programului economic va fi meircuri, alături de preşeedintele României cu care am colaborat foarte apropiat”, a anunţat, luni, premierul Ludovic Orban.

Acesta a mai precizat că, după prezentarea măsurilor gândite, vor fi adptate şi actele normative necesare.

”După prezentarea programului economic, obiectivul nostru este ca, în maxim o lună de zile, să adoptăm toate actele normative necesare pentru implementarea măsurilor din program”, a mai precizat premierul.

În 4 iunie, Ludovic Orban a cerut ministerelor să lucreze pentru definitivarea actelor normative din pachetul de relansare economică.

În 1 iunie, Orban anunţa că Guvernul pregăteşte un plan de relansare a economiei, spunând că ar putea majora de la 15 la 20 de miliarde de lei plafonul de garantare pentru programul IMM Invest, dar şi că ia în calcul crearea unui fond de investiţii deţinut "în primă fază” de statul român, dar şi în susţinerea investiţiilor greenfield.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.