Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, reclamă că în mai multe secţii de votare din sectoarele 1, 3 şi 5 ale Capitalei au fost semnalate probleme în ceea ce priveşte centralizarea voturilor, dar afirmă că nu este necesară renumărarea acestora. ”Trebuie să ţină cont de procesele verbale care s-au făcut de delegaţi la secţiile de votare”, consideră Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, marţi seară, la B 1 TV, că nu este necesară renumărarea voturilor din Sectorul 1: ”Nu trebuie renumărate voturile, trebuie să ţină cont de procesele verbale care s-au făcut de delegaţi la secţiile de votare. Renumărarea voturilor se face când sunt anumite condiţii, când identifici anumite situaţii de fraudă care au fost evidente”.

Premierul a afirmat că ”PSD a rămas în anii 90 în materie de comportament electoral”.

”Reprezentanţii lor în secţiile de votare au instructaj special să mărească nr de voturi al PSD-ul sau să scadă numărul de voturi al contracandidaţilor”, a mai declarat Ludovic Orban.

PSD a cerut renumărarea voturilor din Sectorul 1, iar miercuri BEC va decide în legătură cu această solicitare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.