Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, duminică seara, demisia Guvernului mâine, pentru că nu mai are legitimitate şi a spus că liberalii împreună cu partenerii din opoziţie au majoritatea ca să guverneze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi, le spun clar celor care sunt azi la guvernare: plecaţi acasă repede, daţi-vă demisia mâine, pentru că altfel veţi fi daţi la o parte de oameni. Actuala coaliţie nu mai are legitimitate pentru a guverna Romania”, a declarat Ludovic Orban la sediul PNL.

 

Ludovic Orban a felicitat şi Alianţa USR-PLUS.

„Felicit pe partenerii din opoziţie alături de care e clar că avem o majoritate ca să guvernăm împreună. Îi felicit pentru campanie şi pentru că s-au implicat în asigurarea victoriei referendumului”, a spus liderul PNL.

„Cerem demisia guvernului mâine. Coaliţia nu mai are legitimitate în faţa românilor, votul arată dorinţa de schimbare”, a mai declarat Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.