Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat miercuri că este posibil ca PNL în 9 iunie să câştige alegerile locale, el precizând că atunci când ai peste 1150 de primari care candidează pentru a-şi reînnnoi mandatul, când ai zeci de mii de consilieri care candidează, nu ai cum să nu-ţi propui să câştigi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Intrăm în aceste bătălii electorale din 2024 cu cea mai valoroasă resursă a noastră, resursa umană. De departe, avem cea mai valoroasă resursă umană dintre toţi competitorii politici care s-au înscris în această competiţie. Am reuşit, printr-o bună organizare, să depunem liste complete în peste 95% din unităţile administrativ-teritoriale din România, ceea ce este un lucru fără precedent în ultimii 34 de ani, în raport cu cei de la PSD, care nu au depăsit 90%, sau cei de la AUR - 50%, sau cei de la Alianţa Dreapta Unită, care au trecut cu puţin peste 30%”, a declarat secretarul general al PNL, Lucian Bode, în Conferinţa regională TNL „Europa în fiecare localitate”, organizată de TNL Bucureşti.

”Aşadar intrăm cu o forţă cum nu a mai avut PNL în aceste alegeri, europarlamentare şi locale, cu un singur gând - acela de a câştiga aceste alegeri”, a mai afirmat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Bode a precizat că ”este posibil atunci când ai peste 1150 de primari care candidează pentru a-şi reînnnoi mandatul, când ai zeci de mii de consilieri care candidează pentru a-şi reînnoi mandatul, când ai realizările de partea ta (...), nu ai cum să nu-ţi propui să câştigi alegerile locale”.

”Acest lucru e posibil, ca PNL în 9 iunie să câştige alegerile locale”, a subliniat Bode.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.