Condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare este un lucru trist pentru PSD, care trebuie să depăşească însă acest moment, a declarat, luni, la RFI senatorul social-democrat Liviu Pop.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Pop spune că ”este o zi grea pentru politica românească, pentru Partidul Social Democrat”.

”E trist că am ajuns în zona aceasta şi nutrim speranţa că vom depăşi acest moment greu”, a declarat Liviu Pop.

Acesta declară că ”PSD este un partid solid, are puterea să se regenereze”.

”PSD este un partid solid, are puterea să se regenereze, chiar dacă rezultatele de ieri ne-au dat un semnal de alarmă vizavi de comunicarea pe care trebuie s-o facem în primul rând cu românii. Avem capacitatea să trecem peste acest moment şi indiferent de conflictele interne, care cu siguranţă se vor acutiza în perioada imediat următoare, până la urmă, partidul va ieşi întărit”., a mai spus Liviu Pop.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.