Liviu Iolu, candidat PLUS la Primăria Iaşi afirmă, după accidentul în care a fost implicat primarul Mihai Chirica, care va candida pentru un nou mandat din partea PNL, că, după ce-şi revine din şoc, acesta trebuie să explice a cui este maşina pe care o conducea şi care nu există în declaraţia de avere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mihai Chirica a avut un accident în seara asta. Ii doresc sănătate, înţeleg că el şi ceilalţi ieşeni implicaţi în accident nu au păţit nimic grav iar un astfel de eveniment nu trebuie folosit politic nici măcar în glumă. Însă de mâine, după ce-şi revine din şoc, primarul Iaşului trebuie să explice a cui este maşina pe care o conducea care nu există în declaraţia de avere”, a scris Iolu pe Facebook.

Primarul Iaşiului Mihai Chirica a fost implicat sâmbătă seară într-un accident rutier pe raza municipiului, fiind transportat la spital.

Accidentul s-a petrecut în zona Păcurari din municipiul Iaşi.

 Maşina pe care o conducea edilul Mihai Chirica s-a ciocnit cu un alt autoturism, într-o intersecţie semaforizată. Informaţiile privind vinovăţia producerii accidentului sunt contradictorii, nefiind deocamdată clar care dintre şoferi ar fi forţat culoarea roşie a semaforului.

Chirica a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce a primit îngrijiri medicale la faţa locului. El a declarat ulterior jurnaliştilor că se simte bine şI că este în afara oricărui pericol.

Tot la spital au ajuns şi doi dintre pasagerii din cealaltă maşină.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.