Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că premierul Mihai Tudose l-a chemat la Guvern pe şeful ANAF, Bogdan Stan, pentru a identifica o serie de măsuri privind îmbunătăţirea activităţii instituţiei, şi nu pentru a fi „muştruluit”, nefiind pus în pericol postul şefului ANAF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut aseară (miercuri seara – n.r.) o discuţie, ei au foarte mult de recuperat, trebuie să discutăm foarte cinstit. Nu ne-am jucat, nu a fost un exerciţiu de imagine schimbarea Guvernului. Au foarte mult de recuperat. Nu este pus în pericol postul şefului ANAF”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a ţinut să precizeze că a avut loc o discuţie foarte serioasă între premierul Mihai Tudose şi şeful ANAF, acesta din urmă nefiind chemat la Guvern pentru a fi muştruluit.

„Am avut aseară o întâlnire cu primul-ministru. Ei au avut ieri, patru, cinci ore, o discuţie şi cu Finanţele şi cu ANAF-ul şi cu alţi miniştri şi au identificat 30 şi ceva de acţiuni care au în vedere o îmbunătăţire a activităţii ANAF, dar şi un pachet serios de acţiuni contra evaziunii fiscale, inclusiv a unor acţiuni din vămi. De asta au fost chemaţi acolo, ca să discute serios, nu ca să fie muştruluiţi”, a completat Liviu Dragnea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.