Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Sinaia, că, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu membrii Guvernului, ministrul Economiei l-a asigurat că, în două săptămâni, va veni cu draftul final al Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii. Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, la rândul său, că termenul pentru finalizarea acestui proiect este finalul trimestrului doi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă a discutat cu miniştrii despre Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, Liviu Dragnea a spus: „La prima întâlnire cu Guvernul, domnul Mihai Tudose ne-a asigurat că în două săptămâni de zile vine cu draftul final al Fondului Suveran”.

Premierul Sorin Grindeanu a ţinut să precizeze că acest proiect trebuie finalizat până la finalul trimestrului doi.

„După cum ştiţi, finalul trimestrului doi este termen pentru finalizare. Până atunci trebuiau făcute şi parcurse nişte etape, la fel ca la Legea salarizării. La finalul trimestrului doi trebuie, ca şi măsură, realizarea Fondului Suveran”, a subliniat Sorin Grindeanu. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara, miercuri, că va avea o discuţie cu membrii Guvernului în care le va cere explicaţii legate de întârzierea constituirii Fondului Suverna de Dezvoltare şi Investiţii.

„Va fi o discuţie interesantă pentru că, în afară de legea salarizării, vreau că avem o discuţie cu guvernul, să vedem ce mai fac miniştri, să-i întreb şi eu de ce a întârziat atât de mult cu Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, pentru că trebuie nişte argumente serioase (...). Pe Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii au o întârziere pe care vreau să o lămurim în seara asta şi mâine, pentru că vreau ca săptămâna viitoare cel mai târziu să avem un draft al actului normativ şi un calendar de implementare”, a afirmat Liviu Dragnea miercuri, la Sinaia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.