Liderul PSD, Liviu Dragnea, discută la acestă oră cu premierul Mihai Tudose şi cu vicepremierul Sevil Shhaideh la Palatul Victoria, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit surselor citate, premierul şi şeful său pe linie de partid discută despre mai multe probleme actuale, după ce Dragnea a fost plecat în vacanţă şi nu a participat la ultima şedinţă a coaliţiei.

Înainte ca liderul PSD să ajungă la sediul Executivului, el s-a întâlnit şi cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Cei doi au avut o scurtă discuţie la sediul ICR, după ce au semnat în Cartea de condoleanţe de la Ambasada Spaniei, al cărei sediu se află vizavi de sediul Institutului Cultural Român.

Cei doi au stabilit ca şedinţa coaliţiei de guvernare să aibă loc joi, Liviu Dragnea afirmând că liderul ALDE a fost invitat la Comitetul Executiv Naţional al PSD, care va avea loc vineri la Constanţa.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.