Liderul PSD Sector 1 Petre Florin Manole o acuză edilul Sectorului 1 Clotilde Armand că restricţionează accesul în primărie sau la şedinţele Consiliul Local persoanelor pe care nu le agreează sau care nu o aprobă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„USR, prin manifestările primarului său de la Sectorul 1, Clotilde Armand, devine un partid de mentalitate autoritară. În dispreţul total al legii şi al bunului simţ primarul USR al Sectorului 1 a statuat că cine „denigrează” este interzis! Nu are acces în primărie la şedinţele Consiliului Local, chiar dacă e persoană interesată, potrivit Codului administrativ în vigoare. La fel, au interzis şi mass-media, persoanele politice şi personalităţile pe care nu le agreează şi nu le aprobă direct şi personal”, a afirmat Petre Florin Manole, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

El mai spune că abuzul primarului USR Clotilde Armand este cu atât mai grav cu cât, pe speţe similare, a pierdut repetat în instanţă.

„Recidiva sa, de aplicare a politicii pumnului în gură, prin interzicerea liberului acces în speranţa că nu se vor mai afla informaţii care o compromit, nu face decât să confirme că se manifestă ca un penal încă în funcţie. Nimic nu poate şterge realitatea că este cercetată de DNA pentru că şi-a însuşit bani necuveniţi din fonduri europene sub pulpana complice a USR, care continuă s-o protejeze”, mai precizează Manole.

Social-democratul mai anunţă că PSD va ataca Regulamentul abuziv şi-i îndeamnă pe toţi cetăţenii Sectorului 1 şi pe jurnalişti să nu se lase intimidaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.