Liderul AUR, George Simion, şi soţia sa au sărbătorit un an de la căsătorie, la Gura Portiţei. Printre cei care i-au felicitat, în comentarii adăugate la postarea pe Facebook, se numără Ioana Ramona Bruynseels, candidat al formaţiunii la alegerile europarlamentare, şi deputatul Dan Tănasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tot noi, în aceleaşi haine, la un an de la nuntă. Cu voi alături, întăriţi de trecut, ancoraţi în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice!”, a scris George Simion în postarea pe Facebook care este însoţită de o fotografie în care el şi soţia sa sunt la Gura Portiţei.

Ioana Ramona Bruynseels, candidat al AUR la alegerile europarlamentare, le-a urat ”La mulţi ani” într-un comentariu, aceeaşi urare fiind transmisă şi de deputatul Dan Tănasă.

George Simion, în vârstă de 35 de ani, s-a căsători, în 27 august 2022, cu Ilinca Munteanu, în vârstă de 24 de ani, în localitatea Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, în faţa a mii de oameni. Liderul AUR a pregătit pentru invitaţi plimbări cu baloane cu aer cald, cu calul şi teatru de păpuşi şi seara foc de artificii.

La evenimentul de atunci a existat şi o ameninţare cu bomba, însă în urma verificărilor pirotehniştilor nu a fost descoperit niciun dispozitiv exploziv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.